Gå direkt till innehåll
En Frisk Generation är nominerad till SHINE 2018
En Frisk Generation är nominerad till SHINE 2018

Pressmeddelande -

En Frisk Generation nominerad till Shine Competition

En Frisk Generation är nominerad till innovationspriset Shine Competition. Priset belönar idéer som främjar fysisk aktivitet och god hälsa. En Frisk Generation är en av fem finalisterna som allmänheten röstat fram som ett gott exempel på hur fysisk aktivitet kan motverka psykisk ohälsa.

- Vi är glada över att vara nominerade till Shine Competition. Vi vet att det vi gör är viktigt och att vårt arbete får effekt. Att våra deltagare upplever en högre livskvalitet och större gemenskap, både inom familjen och i närområdet, är förstås något som vi är extra stolta över. Vi hoppas att kunna nå ut till ännu fler familjer, säger Janna Hellerup Ulveslius, ordförande En Frisk Generation. 

Shine Competition är instiftat av nätverket FAHS (Fysisk Aktivitet för Hållbara Samhällen). Allmänheten röstar fram vinnaren och omröstningen sker mellan den 1 oktober och 1 november. http://kunskapsbanken.shinecompetition.se/detail/117
Shine Competition delas ut på konferensen Fysisk Aktivitet och Hälsa i Umeå den 7 november.

Ämnen

Kategorier


Insamlingsstiftelsen En Frisk Generation startade 2011. Syftet är att etablera långsiktiga och gångbara metoder för att påverka folkhälsan genom att i tidig ålder engagera och motivera barnfamiljer att hitta drivkraften till en aktiv och sund livsstil.

Presskontakt

Janna Hellerup Ulvselius

Janna Hellerup Ulvselius

Presskontakt Generalsekreterare 0708-543588