Gå direkt till innehåll
En Frisk Generation i Sjumilaskolan
En Frisk Generation i Sjumilaskolan

Nyhet -

Vill du vara med och bidra till en friskare framtid?

En Frisk Generation söker en hälsokoordinator till verksamheten i Sjumilaskolan på Västra Hisingen i Göteborg. Tjänsten är på halvtid, med eventuell utökning och tillträde sker så snart som möjligt men senast i augusti. 

En Frisk Generation är en stiftelse som arbetar för att alla barn ska ha samma möjlighet till ett aktivt och hälsosamt liv. Vi erbjuder kostnadsfria fysiska aktiviteter för hela familjen två gånger i veckan. I samband med aktiviteterna serveras middag eller frukt. En Frisk Generation arbetar förebyggande för att barn och föräldrar ska få ökad kunskap och hitta drivkraften för att göra mer hälsosamma val. Metoden som En Frisk Generation arbetar med förbättrar både den fysiska och psykisk hälsan, bidrar till en mer meningsfull fritid, förbättrade familjerelationer, ökad social delaktighet och tryggare bostadsområden. Effekten av metoden utvärderas av Karolinska Institutet En Frisk generation är en del av satsningen Skola i Centrum och finansieras av stadsdelen, skolan och Västra Götalandsregionen.

Som häslokoordinator ansvarar du för rekrytering av deltagare, rekrytering av samarbetsföreningar samt planering och genomförande av aktiviteterna. 

Läs mer i vår annons Hälsokoordinator Göteborg, En Frisk Generation

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Janna Hellerup Ulvselius

Janna Hellerup Ulvselius

Presskontakt Generalsekreterare 0708-543588