Gå direkt till innehåll
Vill du bli ideell ledare?

Nyhet -

Vill du bli ideell ledare?

Brinner du för hälsa och vill göra en insats i andras liv? En Frisk Generation startar upp verksamhet i flera nya områden och söker personer som vill engagera sig för att Sverige ska ha världens friskaste barn.

Bor du nära Haninge, Upplands Väsby, Kungsbacka eller kanske i Helsingborg? Vi söker just nu drivna ideella ledare till våra befintliga verksamheter samtidigt som vi växer och blir större.
Vi har precis startat upp i Ockelbo och Bollnäs och till hösten är det dags för Västra Hisingen i Göteborg samt Rågsved, Östberga och Fisksätra utanför Stockholm.

Som ideell ledare så är du med och inspirerar barnfamiljer till en vardag med mer energi och glädje. Under ett år får du följa med och stötta barnfamiljer till en mer aktiv och hälsosam livsstil.

Gruppaktiviteter för hela familjen
En Frisk Generation arbetar med familjebaserade gruppaktiviteter och tillsammans med det kommuner, det lokala föreningslivet och näringslivet erbjuder vi familjer möjligheten att testa på massor av idrotts- och friluftsaktiviteter. Alla aktiviteter avslutas med gemensam middag och samtal om vad som behövs för att leva ett mer hälsosamt liv.

Mycket energi och glädje utlovas samtidigt du gör en insats för barn och familjer genom att träffa dom 1-2 gånger i veckan på fartfyllda pass. Av En Frisk Generation får du den utbildning du behöver för att kunna vara med och inspirera till en sundare livsstil, samtidigt som du själv ökar pulsen. 

På enfriskgeneration.se kan du redan nu ansöka eller lämna en intresseanmälan om du vill ha mer information.

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Janna Hellerup Ulvselius

Janna Hellerup Ulvselius

Presskontakt Generalsekreterare 0708-543588