Gå direkt till innehåll
Klara Färdiga Sporta! En gratis prova-på-dag i Solnahallen

Klara Färdiga Sporta! En gratis prova-på-dag i Solnahallen

Tid 20 Oktober 2018 10:00 – 14:00

Plats Solnahallen & Skytteholmsparken Ankdamsgatan 46

Den 20 oktober, kl. 10.00-14.00 arrangerar En Frisk Generation och adidas en prova-på-dag i Solnahallen. Dagen är fylld av aktiviteter och helt gratis! Passa på och testa innebandy, fotboll, hand-the-ball, rullstolsbasket, hinderbana och friidrott. Förutom alla aktiviteter finns det chans att träffa några av Sveriges största friidrottsstjärnor.

Klockan 11.00 går starten för Familjeloppet - ett glädjefyllt lopp för både stora och små.
Alla kan vara med, oavsett ålder, och man väljer själv om man vill springa eller gå.
Familjeloppet går runt Skytteholmsparken, slingan är c:a 1,8 km och barnvagns- och rullstolsvänlig. Alla barn som har deltar i Familjeloppet får en t-shirt från adidas. Det finns ett begränsat antal platser till loppet så anmäl din familj på www.enfriskgeneration.se redan idag.

Kom och upplev en gratis familjefest fylld av aktiviteter den 20 oktober! 

Ämnen

Taggar

Regioner


Vi bryter trenden med den ojämlika hälsan genom att ge alla familjer möjlighet till en aktiv gemenskap. Vi erbjuder en aktiv fritid för hela familjen där alla får vara med. En Gemenskap som inte baseras på prestation pengar eller färdigheter. Vi gör något konkret genom att två gånger i veckan under ett år erbjuda barn och föräldrar fysisk aktivitet, kunskap om mat och en social gemenskap i närområdet. H.K.H. Prins Daniel är beskyddare av En Frisk Generation och ett forskningsteam från Karolinska Institutet utvärderar effekten av metoden.

Relaterade nyheter