Gå direkt till innehåll
Familjeloppet i samarbete med BAUHAUS-galan
Familjeloppet i samarbete med BAUHAUS-galan

Familjeloppet på BAUHAUS-galan

Tid 30 Maj 2019 16:00 – 16:00

Plats Sofiatornet, Stockholms Stadion

Familjeloppet är loppet för både stora och små där alla är vinnare!
Alla kan vara med och du väljer själv om du vill snigelgå, rulla, småjogga, springa eller spurta. Loppet är gratis, går i Lill-Jansskogen och är c:a 1,2 km. Alla barn som deltar får medalj. Det enda du behöver göra är att anmäla minst en vuxen och ett barn. Antal platser är begränsade så gå in redan idag och anmäl din familj!


Schema
15.00 Utdelning av nummerlappar
15.45 Uppvärmning
16.00 Start Familjeloppet 

Passa också på att besöka Familjefestivalen på Stockholms Stadion där det finns hoppborg, hinderbana och Wiktoria och Pidde P uppträder. 

Ämnen

Taggar


Vi bryter trenden med den ojämlika hälsan genom att ge alla familjer möjlighet till en aktiv gemenskap. Vi erbjuder en aktiv fritid för hela familjen där alla får vara med. En Gemenskap som inte baseras på prestation pengar eller färdigheter. Vi gör något konkret genom att två gånger i veckan under ett år erbjuda barn och föräldrar fysisk aktivitet, kunskap om mat och en social gemenskap i närområdet. H.K.H. Prins Daniel är beskyddare av En Frisk Generation och ett forskningsteam från Karolinska Institutet utvärderar effekten av metoden.

Relaterade nyheter